Casa > Notícies > Contingut
VMSworks com fer front a la crisi econòmica
Oct 30, 2016

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Després de l'CIFF (Fira de mobles internacional de Xina), el cantó ha inaugurat la Fira, la Fira de mobles d'oficina és habitual en frase 2 de la23Rd 27th, Octubre, allà ERO molts clients de Sud-est asiàtic, Pròxim Orient, als Estats Units, Europa i altres païsostot el món reflecteix que la situació econòmica no és bona, els mercats estaven tan baixos l'any passat fins ara, no nomésmobiliari d'oficina,armari,arxivadors, també d'altres indústries. Recordava un client que havia vist 5 vegades a la Fira de Canton, des de l'Iraq, cada any, cada frase mobiliari Fira, va arribar a la Fira de Canton i visita nostre estand de mobles, el que va dir a mi em va donar una profunda impressió, encara recordo les seves paraules i ell. Va dir que no hi ha cap negoci, les persones eren que tots tenen gens de diners. de fet, és la situació real en la paraula ara, també era així en altres països, la globals econòmica va créixer lentament, l'economia real en molts països, a causa de l'impacte de la crisi financera, són molt lent, alguns països són creixement fins i tot negatiu, com el japonès,especialment els preus d'acer no és estable l'any passat i el material de xapa d'acer preu és baix, líder als preus d'acer oficina mobles indústria han estat caient. Encara que el preu és prou baixa, però a causa de la recessió econòmica generalitzada, ambmobiliari d'oficinacompetència de la indústria, l'establiment de la nova fàbrica i companyia, la totalitat del mercat i la indústria de mobles d'oficina de comerç havia anat endavant lentament.Mobiliari d'oficina VMSworks, que té una experiència de producció de 20 anys de fabricant de mobiliari d'oficina d'acer, també tenim més necessitat de treballadors 200 centenars de pagar sous, cal augmentar tota la família amb els productes de mobles d'acer de fer a la nostra fàbrica, també hem de donar-los suport en la time.but dura com cal lluitar amb aquesta situació?

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Innovació, transformació i fabricació de productes de valor afegit elevat, fa que els clients satisfets del nostre servei excel·lent de bon productsand, és la nostra prioritat superior inexpugnable. També és el secret de la nostra existència, completar cada producte atentament, atenem cada client per tot el cor, és la fonamental a l'èxit. Considerar quin client pensar i estar en el mateix positionwith als clients a tot el possible per resoldre tots els problemes reals dels seus clients davant. Amb els millors productes, millor preu per guanyar satisfacció, ajuda el seu èxit dels clients en el sector de mobiliari d'oficina, llavors vostè serà en el camí a èxit, creiem que youwill ser cooperació reeixida amb mobiliari d'oficina VMSworks, creiem que podem fer millor.

Farem sempre el líder en la fabricaciómobiliari d'oficina d'acer, i dissenyem el nouarmari,arxivador, pedesta mòbill,caddies,Torres, altresarmaris d'oficinai d'altres.

Un parell de: Nous productes Lanuch

Següent: No

Notícies relacionades